Lykke-emoji

Emojier, du har nok sett dem mange steder, ikke bare på mobil. Disse tegnene har blitt så mange og så vanlige at mange bruker emojier fremfor å skrive lange tekster. Det har også kommet forskjellige lykke-emojier som kan bringe lykke.

Lykke-emoji

Ennå er det ikke så veldig mange lykke-emojier, men det kommer nok snart en ny lykke-emoji. Her finner du de to vanligste lykke-emojiene. Disse kan du bruke på mobile fra både iPhone og Android. I tillegg er de tilgjengelig på Facebook, Twitter og mange andre steder.

Fingers crossed emoji

er en emoji hvor du holder fingrene krysset. Denne gesten er kjent som en god lykkebringer. Veldig mange krysser fingrene når de trenger litt flaks, og nå har du mulighet til å sende dette i meldinger på mobil eller Facebook.

Firkløver emoji

er en lykke-emoji som ble laget allerede i 2010. Firkløvere kjenner de aller fleste igjen som en sjelden plante som gir lykke til den som finner den. Firkløver er et symbol som blir brukt veldig mange forskjellige steder. Emojien finner du på Facebook, Twitter og mobiler. Det er også et symbol som blir brukt på mange spilleautomater.

Andre lykke-emojier

Du har kanskje din egen lykke-emoji? Et spesielt tegn som betyr mye for deg, eller kanskje lykketall? Det er stor variasjon av hva som faktisk bringer lykke til forskjellige mennesker, og det er nettopp det som gjør lykkebringere så spennende.