Lykkefarge

Finnes det lykkefarger? Klart det gjør, stjernetegnene har egne lykkefarger og de fleste har nok også en egen favorittfarge.

Lykkefarge

Det kan kanskje høres litt merkelig ut at det finnes lykkefarger, men når man tenker litt over det er det faktisk veldig logisk. Det finnes farger som oss til å føle oss bedre, gladere og gir oss økt fokus. Når vi er klar over det, er det ikke så rart at lykkefarge er et helt virkelig fenomen. Når vi er glade og mer oppvakte kan vi ofte oppleve å ha mer flaks, rett og slett fordi vi har overskudd til å ta en sjanse. Dette er noe som er velkjent innenfor psykologi. Bare tenk på hvordan vi forbinder rødt med fare og grønt med noe som er trygt. Dette er noe som også kan påvirke oss ubevisst, og på den måten kan enkelte farger være en lykkefarge.

Farger og stjernetegn

Alle stjernetegn har også sin egen, eller egne, farger. Den majestetiske løven har for eksempel gullgult som en av sine lykkefarger. Det passer godt siden løven har solen som sitt viktigste himmellegeme.

Eget valg

Det er også mange farger vi bare liker veldig godt, uten at vi kan gi noen bedre forklaring på det. Det kan kanskje også gi noen hint om hvor du kan være heldig. Liker du grønt har du kanskje hellet med deg til Mr Green nettcasino. Grunnen til at noen liker blått eller rosa er det mange meninger om, men dersom vi for eksempel bruker klær i en farge som vi liker, vil det kunne gjøre oss med glade. Og opplever du det, er det ingen tvil om at du har funnet din lykkefarge.